Excellente schoonmaakAl onze schoonmakers hebben een basisinstructie schoonmaak en halen binnen een jaar hun vakdiploma schoonmaak. Alle materialen die we gebruiken, zijn professionele schoonmaakmiddelen waarbij milieu- en veiligheidsaspecten gewaarborgd zijn.

Wij werken met professionele, vaste mensen per gebouw. En daar hebben we bijna 10.000 van. Directschoon is namelijk een onderdeel van Gom, een van de grootste schoonmaakbedrijven van het land. Dat geeft je zekerheid.


‘Je merkt echt dat er achter Directschoon een heel professionele organisatie zit. Als schoonmaker doe je lichamelijk best zwaar werk en ik vind het belangrijk om fit te blijven. Directschoon helpt me daarbij, met gezondheidstips en adviezen maar ook met ergonomische materialen.’

Paul - schoonmaakmedewerker Directschoon

Gom is een solide bedrijf en voorloper in de markt. Daardoor kun je bijvoorbeeld altijd rekenen op een professionele schoonmaker, ook wanneer je vaste schoonmaker onverhoopt ziek is.

Je gaat dus zaken doen met een topspeler die vooroploopt in de markt, terwijl je een online en dus scherpe prijs betaalt. Dat is slim bekeken!

>> terug