Plan je schoonmaak eenvoudig digitaal in

Wat maakt Gom Direct zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Een schoonmaak digitaal regelen, kan dat? Jazeker! Gom Direct maakt het mogelijk om via een digitaal platform een schoonmaak in te plannen, wanneer het jou uitkomt. Dankzij dit online systeem houd jij de controle over de kosten en de schoonmaak van jouw kantoor. Het programma is overigens geheel vrijblijvend. Gom Direct verplicht je tot niets en biedt jou enkel de schoonmaak die jij nodig hebt.

Je schoonmaak digitaal regelen is eenvoudig en transparant

Bij Gom Direct begrijpen wij dat zakelijke schoonmaak goed moet gebeuren, maar niet te veel kosten met zich mee moet brengen. Bovendien is het niet altijd nodig om dagelijks een schoonmaak uit te laten voeren. Daarom biedt Gom Direct de mogelijkheid om schoonmaak op maat digitaal te regelen. Je vult via je eigen account in wanneer een schoonmaak nodig is en wat er zoal schoongemaakt moet worden. Via dit systeem is het mogelijk om wijzigingen door te voeren, waardoor je een schoonmaak altijd kunt verplaatsen naar een andere dag of een ander tijdstip als het je toch net niet zo goed uitkomt. Flexibiliteit is kenmerkend voor onze dienstverlening. De medewerkers van Gom Direct werken overigens enkel overdag, wat een vertrouwensband schept. Zo ontmoet je ze namelijk zelf ook en zie je wie jouw werkplek iedere dag weer netjes schoonmaakt.

Interesse? Neem contact op!

In heel Nederland kun je op ons rekenen voor de schoonmaak van je kantoren tegen een scherp uurtarief. Daarnaast koop je schoonmaakeenheden per uur in, waardoor je nooit te veel betaalt. Wil je de schoonmaak van je bedrijf eenvoudig digitaal inplannen? Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 088-2987131.


‘Bij Gom Direct werk ik precies zoveel uren als ik wil. Ik hoef niet meer van hot naar her om aan mijn uren te komen, want ze plannen het perfect voor mij in. Daardoor houd ik veel meer tijd over voor mijn jonge kinderen dan vroeger.’

Erna - schoonmaakmedewerkster Gom Direct