Schoonmaak kantoren

Wat maakt Gom Direct zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Jij wilt een goede schoonmaak van de kantoren van je medewerkers, waarin voldoende aandacht is voor schoonmaak. Niet meer, niet minder. Je wilt ook niet te veel poespas, want voor alle extraatjes die een schoonmaakbedrijf erbij levert, moet jij betalen. Daarom doen we bij Gom Direct niet aan objectleiders, kwaliteitsmetingen, managementrapportages en andere diensten die geld kosten. Onze specialisatie? Het schoonmaken van kantoren. Overzichtelijke en flexibele pakketten. En als je wilt, regel je zelf de schoonmaak van je kantoren online!

Kijk, zó pakken wij jouw kantoren en de schoonmaak ervan aan

Wanneer je ons inschakelt voor het schoonmaken van je kantoren, reken je op:

  • Altijd je eigen vaste medewerker die netjes onder contract staat bij Gom Schoonhouden
  • Online een offerte op maat aanvragen met keuze uit 3 pakketten
  • Uniek: slechts 1 maand opzegtermijn
  • Online afspraken plannen of verzetten via ‘Mijn Gom Direct’
  • Professionele materialen en middelen
  • Eenvoudig switchen van pakket

Regel alles makkelijk online voor de schoonmaak van je kantoor

Wij verzorgen de schoonmaak van kantoren, specialistische reiniging en glasbewassing én zijn leverancier van sanitaire artikelen voor op kantoor. Gom Direct helpt jou om de zakelijke schoonmaak van je kantoor en de kantoren van je werknemers online en op maat te regelen. Wil je iets veranderen in je pakket? Log in op je eigen account en verander wat je wilt. Je bepaalt zelf op welke manier we jouw kantoren schoonmaken.

Waar kun je ons inschakelen

Voordat je ons inschakelt, vraag je je natuurlijk af in welke plaatsen wij actief zijn. We maken kantoren door heel Nederland schoon. Wij zijn actief in onder andere de volgende plaatsen:

Kies meteen je pakket

Wil jij ook genieten van een schoon kantoor? Bekijk dan onze pakketten voor zakelijke schoonmaak voor jouw kantoor. Directschoon is een label van schoonmaakbedrijf Gom Schoonhouden. Dat is dus je zekerheid dat alles echt perfect wordt geregeld. Maar wel slimmer en voordeliger. Waar wacht je nog op? Laat vanaf vandaag jouw kantoren schoonmaken door Gom Direct! Neem contact met ons op door te bellen naar 088-2987131.