De schoonmaak van je kantoren in Den Haag

Wat maakt Gom Direct zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

De schoonmaak van kantoren in bijvoorbeeld Den Haag, Rotterdam, Delft en Dordrecht kun je met een gerust hart overlaten aan Gom Direct. Niet alleen om omdat je kantoren mooi schoon worden, maar ook omdat je zelf bepaalt welke schoonmaakdiensten je afneemt. Zo houd je de kosten van je schoonmaak in de hand. Het inplannen van de schoonmaakdiensten en het bepalen welke schoonmaakdiensten je afneemt, kan heel eenvoudig in ‘Mijn Gom Direct’, onze online tool.

De meest complete partij voor de schoonmaak van je kantoren in Den Haag en wijde omgeving

Wanneer je ervoor kiest om je kantoren in Den Haag, Delft, Dordrecht of Rotterdam te laten schoonmaken door de vakkundige schoonmakers van Gom Direct, kies je voor een zeer complete partij. Je kantoren worden dan niet alleen grondig schoongemaakt, maar je kunt er ook voor kiezen om verschillende schoonmaakartikelen en toiletartikelen zoals toiletpapier en maandverbandzakjes bij ons te bestellen. Zo heb je te allen tijde een schoon kantoor, een fris toilet én altijd alle sanitaire artikelen die je nodig hebt in huis. Dit regelen we uiteraard ook graag voor je kantoren in andere plaatsen in Nederland, zoals Zwolle en Utrecht.

Welke ruimtes hebben er schoonmaak nodig in jouw kantoren?

In kantoorpanden wordt niet iedere ruimte even intensief gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan vergaderzalen die soms lange tijd leeg staan of opslagruimtes waar niet vaak mensen komen. Deze ruimtes hoeven dan ook misschien niet iedere week schoongemaakt te worden. Bij Gom Direct bepaal je zelf welke ruimte er wanneer wordt schoongemaakt, zodat je kunt besparen op de kosten van de schoonmaak van je kantoren in Dordrecht, Rotterdam, Delft of Den Haag. In het hele land kun je ons namelijk inschakelen.

Laat ons weten welke schoonmaakdiensten je wilt afnemen

Je profiteert bij Gom Direct van zeer flexibele service. Je geeft aan wat voor schoonmaakdiensten je wilt afnemen, en die betaal je dan ook. Zo betaal je nooit te veel. Wil je bijvoorbeeld dat de ramen gezeemd worden? Of wil je bepaalde ruimtes zelf schoonmaken? Bij Gom Direct kan het allemaal. Ook tussentijds pas je jouw wensen eenvoudig aan via het online platform ‘Mijn Gom Direct’ of simpelweg door het schoonmaakteam aan te spreken wanneer ze overdag langskomen om je kantoor schoon te maken. Heb je nog vragen over de schoonmaak van je kantoren in Rotterdam, Delft, Den Haag of Dordrecht? Bel dan naar 088-2987131.