Een grondige schoonmaak van je kantoren in Zwolle

Wat maakt Gom Direct zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

De schoonmaak van kantoren, specialistische reiniging en glasbewassing in Zwolle laat je natuurlijk over aan Gom Direct. Daarnaast leveren wij ook verschillende sanitaire artikelen zoals wc-papier en handdoekjes. Ben je benieuwd wat je maandelijks kwijt bent aan een schoonmaker voor jouw kantoor in Zwolle? Wacht in dat geval niet langer en bereken jouw schoonmaaktarief online.

De schoonmaak van kantoren in Zwolle regel je online

Of het nu gaat om de schoonmaak van kantoren, specialistische reiniging of glasbewassing in Zwolle, jouw afspraken met onze schoonmaker over de reiniging van jouw kantoor plan je eenvoudig online. Wil je iets veranderen in de uren of tijdstippen? Bijvoorbeeld omdat je merkt dat je liever een ploeg in de ochtend of avond langs wilt laten komen? Via ‘Mijn Gom Direct’ log je in wanneer het jou uitkomt en verander je wat je wilt.

Hoe vaak moet er bij jou op kantoor worden schoongemaakt?

Gaat je voorkeur uit naar wekelijkse schoonmaak of komt onze schoonmaker vaker langs bij jou op kantoor in Zwolle? Maken wij jouw kantoor in de ochtend of avond schoon? En hoeveel uren schoonmaak ontvang jij graag per dag? Geef het online door en bereken direct de prijs die jij kwijt bent aan de schoonmaak van jouw kantoor in Zwolle.

Pas ter plekke de opdracht aan

Is er geen gebruikgemaakt van de vergaderkamer en wil je deze een keer overslaan? Of denk je dat de keuken een extra beurt kan gebruiken? Je kan de schoonmaak van je kantoor in Zwolle altijd ter plekke aanpassen door de schoonmaker aan te spreken. Wij regelen niet alleen de schoonmaak voor kantoren in Zwolle. Je kunt namelijk ook van onze diensten gebruikmaken in andere plaatsen in Nederland. Je vindt ons onder andere ook in Den Haag en Utrecht. Naast Zwolle kun je ook in de rest van Nederland onze schoonmaker inschakelen voor de schoonmaak van je kantoor. Vragen die je op voorhand hebt, stel je door te bellen naar 088-2987131.