Schoonmaakbedrijf Brabant

Wat maakt Directschoon zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor een zakelijke schoonmaak in de provincie Brabant? Directschoon is jou graag van dienst. Wij zijn vooral actief in de omgeving van Eindhoven en bovendien anders dan reguliere schoonmaakbedrijven. Bij ons kun je namelijk zelf een schoonmaak regelen, via een online platform. Jij bepaalt wanneer en hoe vaak jouw kantoor schoongemaakt moet worden en houdt zo de controle over de schoonmaakactiviteiten.

Schoonmaakbedrijf in provincie Brabant voor schoonmaakservice op maat

Directschoon is het schoonmaakbedrijf in de provincie Brabant dat een schoonmaakservice op maat aanbiedt. Wij bieden klanten een online platform aan dat hen de mogelijkheid geeft zelf een schoonmaakopdracht door te geven. Zij kunnen zelf een schoonmaak inplannen en aangeven wat er wel en wat er niet schoongemaakt moet worden. Heb je een schoonmaak ingepland, maar komt het tijdstip of de dag jou toch niet zo goed uit? Dan kun je gewoon via jouw account een wijziging doorvoeren. Wij passen ons graag aan!

Onze diensten zijn in verschillende plaatsen in Nederland beschikbaar

Natuurlijk kun je ook in andere provincies gebruik maken van onze diensten. Wij komen namelijk ook schoonmaken op verschillende locaties in Nederland. In Brabant bieden wij met ons schoonmaakbedrijf onze diensten onder andere in de volgende plaatsen aan:

Nooit teveel betalen

Bij Directschoon betaalt de klant per uur. Wanneer je bij ons schoonmaakbedrijf uit Brabant een schoonmaakopdracht indient, kun je ook aangeven hoelang de schoonmaak naar verwachting gaat duren. Op deze manier betaal je nooit teveel voor onze diensten en dat is natuurlijk wel zo prettig. Mocht je vragen over onze dienstverlening hebben, vul dan ons contactformulier in of bel naar 088-2987131