Het meest flexibele schoonmaakbedrijf dat actief is in Eindhoven

Wat maakt Directschoon zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Ben jij op zoek naar een flexibel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Directschoon is waar je moet zijn. Je schakelt onze dienstverlening eenvoudig en snel in via een online platform. Je geeft aan ons door wanneer jij een schoonmaker nodig hebt, wat er precies schoongemaakt moet worden en hoe lang dit naar verwachting gaat duren. Al deze wensen geef je door via een eigen account.

Schoonmaakbedrijf voor zakelijke schoonmaakdiensten dat actief is in Eindhoven

Schoonmaakbedrijf Directschoon levert de schoonmaakdiensten die jij nodig hebt in Eindhoven. Via je eigen account plan je eenvoudig een schoonmaakopdracht in. Komt de dag of tijd jou achteraf toch niet zo goed uit? Dan geef je gewoon via jouw account een wijziging door. Wij werken overigens altijd tijdens de reguliere kantooruren. Wij vinden het namelijk belangrijk om een persoonlijke band met je op te bouwen. Dat schept immers wederzijds vertrouwen.

Manage je schoonmaakkosten online

Een ander voordeel van de dienstverlening van het schoonmaakbedrijf is dat je nooit te veel betaalt voor onze schoonmaakdiensten. Je betaalt namelijk enkel wat je aan tegoed verbruikt hebt. Dat is wel zo eerlijk. Wij leveren jou de schoonmaakdiensten die je nodig hebt, waardoor de kosten omlaag gaan. Dit in tegenstelling tot andere schoonmaakbedrijven, die doorgaans een vast uurtarief hanteren voor de schoonmaak van kantoren.

Meer succes in een schone omgeving

Directschoon gelooft dat je meer succes behaalt wanneer je werkt in een schone omgeving. Wanneer je zelf de controle over de reiniging van jouw kantoor in Eindhoven of een andere plaats in de regio, zoals Best, Geldrop, Helmond, Veldhoven of Waalre wilt houden, dan zijn wij het geschikte schoonmaakbedrijf in de regio Eindhoven. Indien gewenst leveren wij ook sanitaire artikelen zoals toiletpapier of handdoekjes. Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact op door te bellen naar 088-2987131. Wij helpen je graag verder.