Een flexibel schoonmaakbedrijf in Groningen

Wat maakt Gom Direct zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Naar een schoonmaakbedrijf in Groningen, Leeuwarden of Zwolle hoef je niet verder te zoeken. Gom Direct heeft ruimschootse ervaring met de schoonmaak van grote en kleine bedrijfspanden en biedt hierdoor ook voor jou een passende dienstverlening. Je bepaalt zelf op welke dagen en welke tijdstippen wij langskomen en via ‘Mijn Gom Direct’ breng je eenvoudig wijzigingen in het schoonmaakrooster aan.

Een betere werkomgeving met behulp van ons schoonmaakbedrijf in Groningen

Wij zijn ervan overtuigd dat je beter werkt in een schone omgeving. Bij ons ben je verzekerd van de beste professionele schoonmaak die je jezelf maar kan wensen. Ons team heeft een basisinstructie schoonmaak bijgewoond en nieuwe medewerkers halen binnen één jaar hun vakdiploma. De materialen waar we mee werken zijn bovendien professioneel en milieu- en veiligheidsaspecten zijn gewaarborgd. De diensten van ons schoonmaakbedrijf zijn overigens niet alleen in Zwolle, Groningen en Leeuwarden beschikbaar. Je kunt ons in verschillende provincies in Nederland inhuren, waaronder Zuid-Holland, Overijssel en Brabant. We zijn onder andere beschikbaar voor schoonmaak in Den Haag, Delft en Rotterdam.

Bepaal zelf wat je aan schoonmaak wilt besteden

Wist je dat je online eenvoudig jouw prijs berekent? Hoe vaak moet er worden schoongemaakt? Op welke dagen van de week en op welke tijdstippen? En hoeveel uren schoonmaak wil je uit laten voeren in Zwolle, Leeuwarden of Groningen door ons schoonmaakbedrijf? Vul deze gegevens online in en bereken direct jouw prijs.

Stel je vragen aan onze klantenservice

Wanneer je minder verbruikt dan is afgesproken, blijft het resterende bedrag online staan of wij storten het bedrag terug op jouw rekening. Wil je meer weten over onze veelzijdige dienstverlening? Neem gerust eens contact op met onze klantenservice door te bellen naar 088-2987131. Verzorgt ons schoonmaakbedrijf binnenkort de schoonmaak bij jou op kantoor in Leeuwarden, Zwolle of Groningen?