Schoonmaakbedrijf Veldhoven

Wat maakt Directschoon zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Ben je al enige tijd op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van jouw kantoor in de omgeving van Veldhoven? Maar heb je nog niet het bedrijf gevonden dat jou een perfecte dienstverlening kan bieden? Neem dan contact op met Directschoon. Wij bieden namelijk altijd een dienstverlening die past bij de wensen van de klant. Een schoonmaak op maat, dat is wat je bij ons aantreft. En je kunt alles nog online regelen ook!

Schoonmaakbedrijf in de regio Veldhoven: schoonmaak tijdens de kantooruren

Directschoon is een schoonmaakbedrijf dat onder andere actief is in de omgeving van Eindhoven, dus ook in Veldhoven en in andere delen van Nederland. Wij onderscheiden ons van andere schoonmaakbedrijven door een digitaal platform aan te bieden dat 24/7 bereikbaar is voor klanten. Via dit platform kunnen klanten aangeven wanneer zij een schoonmaak nodig hebben en ook wat er precies schoongemaakt moet worden. Onze schoonmakers komen overigens altijd overdag bij jou langs, iets waar wij bewust voor gekozen hebben. Directschoon merkt namelijk dat klanten behoefte hebben aan persoonlijk contact met hun schoonmaker. Bovendien kun je zo de schoonmaakopdracht ter plekke nog eens bespreken of wijzigen als dat nodig blijkt te zijn.

Duidelijk overzicht van de kosten

Tot slot biedt het online platform van Directschoon een overzicht van de kosten die jij aan iedere schoonmaakactie besteedt. Bij ons schoonmaakbedrijf in Veldhoven betaal je alleen voor de diensten waar je ook echt gebruik van maakt. Wij hanteren een overzichtelijk uurtarief, dus bij ons weet je altijd waar je aan toe bent. Is Directschoon binnenkort ook het schoonmaakbedrijf van jouw keuze in Veldhoven en omgeving? Zo ja, dan horen wij graag van jou. Aarzel niet om contact op te nemen wanneer je vragen over onze dienstverlening hebt. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088-2987131