Schoonmaakbedrijf Waalre

Wat maakt Directschoon zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Wanneer je een schoonmaakbedrijf zoekt dat jouw kantoor in de omgeving van Waalre kan schoonmaken, dan doe je er goed aan om contact op te nemen met Directschoon. Wij zijn namelijk een schoonmaakbedrijf dat schoonmaakdiensten op maat levert. Via een digitaal platform kunnen klanten hun wensen ten aanzien van de schoonmaak aangeven. Ons flexibele team staat al voor je klaar om de schoonmaak die jouw kantoor nodig heeft uit te voeren.

Schoonmaakbedrijf actief in de omgeving van Waalre voor professionele schoonmaak

Directschoon is het schoonmaakbedrijf dat jouw kantoor in Waalre of omgeving van een professionele schoonmaak kan voorzien. Al onze schoonmakers hebben namelijk een basisinstructie schoonmaak gekregen en onze nieuwe medewerkers halen binnen een jaar vaak hun vakdiploma. Bovendien maken wij enkel gebruik van schoonmaakproducten en -materialen die voldoen aan de gestelde veiligheids- en milieuaspecten. Voor een excellente schoonmaak zit je bij ons dus goed. Onze medewerkers werken overigens allemaal overdag en niet ’s avonds na kantoortijd. Dit is een bewuste keuze van Directschoon, omdat wij vinden dat het persoonlijke contact tussen onze klanten en schoonmakers goed onderhouden moet worden. Wil je in een ander deel van Nederland gebruik maken van onze diensten? Ook dat is mogelijk, want ons schoonmaakbedrijf is niet alleen in Waalre actief. Je vindt ons bijvoorbeeld ook in de omgeving van Dordrecht.

Vragen over ons digitale platform

Via het digitale platform van Directschoon kunnen klanten zelf een schoonmaak inplannen. Lijkt jou dat ook een handig systeem en zou je graag willen weten hoe dit digitale platform werkt? Neem dan gerust even contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 088-2987131 Staat uw bedrijf niet in Waalre? Wij zijn ook op andere plaatsen in Brabant actief.