Het uurtarief van ons schoonmaakbedrijf

Ben jij op de hoogte van het uurtarief dat jouw schoonmaakbedrijf hanteert? Veel mensen hebben geen idee waarop de kosten gebaseerd zijn die zij betalen voor de service die hun schoonmaakbedrijf per uur rekent. Daar heeft Gom Direct iets op gevonden. Ons schoonmaakbedrijf levert een transparante dienstverlening, wat ook inhoudt dat onze klant inzicht heeft in het uurtarief dat wij rekenen. Sterker nog, je betaalt de kosten van je schoonmaak bij ons schoonmaakbedrijf per uur. Houd controle over jouw uitgaven aan schoonmaakdiensten en kies Gom Direct als jouw schoonmaakbedrijf.

Het uurtarief van jouw schoonmaakbedrijf duidelijk in beeld

Gom Direct biedt de klant een duidelijk financieel inzicht. Ons schoonmaakbedrijf biedt je een digitaal platform aan waarmee je zelf een schoonmaak kunt inplannen en direct ziet tegen welk uurtarief een schoonmaak wordt uitgevoerd. Je weet hierdoor precies wat de kosten van ons schoonmaakbedrijf per uur bedragen en betaalt enkel voor het tegoed dat wordt gebruikt. Dat vinden wij wel zo eerlijk. Een schoonmaak inplannen kan enkel tijdens kantooruren. Wij hebben namelijk gemerkt dat onze klanten het fijn vinden als zij hun schoonmaker kennen en persoonlijk contact met hem of haar hebben. Op deze manier kan een schoonmaakopdracht ook op het laatste moment nog gewijzigd worden.

Online zicht houden op de kosten van ons schoonmaakbedrijf per uur

Houd zelf de controle over de schoonmaak van jouw kantoor en maak gebruik van de flexibele dienstverlening van Gom Direct. Ons schoonmaakbedrijf hanteert een overzichtelijk uurtarief en levert een schoonmaak op maat die aan al jouw wensen voldoet. Voor vragen over bijvoorbeeld de werking van ons online platform kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 088-2987131.