Zakelijke schoonmaak

Wat maakt Gom Direct zo bijzonder?

  • Alles online geregeld 
  • Kies zelf je diensten 
  • Excellente schoonmaak 

Je zakelijke schoonmaak in Zwolle, Eindhoven, Utrecht of elders in Nederland is met Gom Direct zo geregeld. Onze ervaren schoonmakers komen overdag op kantoor langs om de schoonmaakwerkzaamheden van jouw keuze uit te voeren. Je kunt ons onder andere inschakelen voor specialistische reiniging, glasbewassing en de levering van sanitaire artikelen als wc-papier en handdoekjes.

Schakel ons in voor wekelijkse of eenmalige zakelijke schoonmaak van je pand

Voor wekelijkse en dagelijkse zakelijke schoonmaak in Zwolle, Utrecht, Eindhoven of ergens anders in Nederland kun je ons altijd inschakelen. Wij zijn namelijk in het hele land actief. Daarnaast zijn we ook beschikbaar voor eenmalige schoonmaak, als daar je voorkeur naar uit gaat. Geef eenvoudig je voorkeuren door via ons online platform. Dan komen onze schoonmakers overdag langs voor zakelijke schoonmaak van je bedrijfspand in bijvoorbeeld Utrecht, Eindhoven, Groningen of Zwolle.

Een persoonlijke, maar toch zakelijke aanpak van de schoonmaak van jouw kantoor in Eindhoven

Wij maken altijd overdag schoon, zodat onze schoonmaakteams een persoonlijke band met je opbouwen. Wanneer je je persoonlijke schoonmaakteam tegenkomt, kun je direct met hen schakelen om afspraken te maken. Zo kun je ook in overleg gaan om gemaakte afspraken aan te passen. Wil je bijvoorbeeld dat een bepaalde vergaderzaal extra wordt schoongemaakt, omdat je daar de volgende dag een belangrijke klant ontvangt? Of kan er een bepaalde ruimte die je niet veel gebruikt een keer worden overgeslagen? Dankzij de persoonlijke aanpak van Gom Direct is het allemaal mogelijk. Dit alles tegen scherpe prijzen.

Kies voor een efficiënte schoonmaak

Zakelijke schoonmaak is onze specialiteit, dus laat ons je kantoor in Zwolle, Utrecht of Eindhoven schoonmaken. Met onze sectorspecifieke kennis zijn wij in staat om dit op efficiënte wijze te doen. Bovendien betaal je bij ons nooit te veel, want je betaalt alleen voor de diensten die je daadwerkelijk gebruikt. Is er een wijziging in het contract, maar heb je nog tegoed staan? Dat gaat bij Gom Direct niet verloren, want je krijgt bij ons waar je recht op hebt. Heb je vragen over onze dienstverlening? Vul dan het contactformulier in of bel naar 088-2987131.