Reken op ons schoonmaakbedrijf

Schakel ons schoonmaakbedrijf in voor de schoonmaak van jouw kantoor. Gom Direct staat voor je klaar met een team gediplomeerde schoonmakers en aanvullende diensten, zoals het aanvullen van toiletartikelen. Zo is je kantoor brandschoon en heb je alle hygiënische artikelen die je nodig hebt op kantoor. Daarbij komt altijd hetzelfde kleine schoonmaakteam langs om overdag je kantoor schoon te maken. Zo wordt onze schoonmaker een onderdeel van jouw bedrijf en is de drempel om hem of haar aan te spreken laag.

Kies voor een flexibel schoonmaakbedrijf met een scherp uurtarief

Er zijn verschillende voordelen waarvan je profiteert als je ons schoonmaakbedrijf inschakelt. Doordat je elke keer wordt geholpen door dezelfde schoonmakers, heb je een vertrouwd gezicht dat je aan kunt spreken wanneer je op de dag zelf de schoonmaakdiensten aan wilt passen. Is er bijvoorbeeld een vergaderruimte die niet vaak gebruikt wordt en die overgeslagen mag worden? Of heeft de keuken een grondige poetsbeurt nodig? Geef het door aan onze schoonmaker en hij of zij regelt het voor jou. Daarnaast betaal je bij ons nooit te veel, want wij rekenen een scherp uurtarief aan.

Betaal enkel voor de schoonmaakuren die je daadwerkelijk gebruikt

Je bedrijf heeft waarschijnlijk de ene week meer schoonmaakuren nodig dan de andere. Daarom koop je bij ons schoonmaakeenheden op flexibele wijze in. Je betaalt daarbij enkel voor de uren waar ook echt gebruik van wordt gemaakt. En verandert je contract? Dan neem je de eenheden die nog openstaan gewoon mee. Wat ook uniek is: bij ons heb je slechts één maand opzegtermijn. Bij Gom Direct zit je dus nergens aan vast. Ons schoonmaakbedrijf is bovendien zeer flexibel, dus bij de schoonmaak van kantoren, specialistische reiniging en glasbewassing die wij uitvoeren reken je altijd op maatwerk.

Schakel ons schoonmaakbedrijf in!

Wil je ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor een zakelijke schoonmaak? Of dit nu slechts eenmalig of regelmatig moet gebeuren, wij staan voor jou klaar met onze flexibele dienstverlening. Op elk gewenst moment kun je jouw voorkeuren voor de schoonmaak aanpassen in de online omgeving of door de schoonmaker aan te spreken. Schakel vandaag nog ons schoonmaakbedrijf in voor de schoonmaak van jouw kantoor!

Waarom kiezen voor Gom Direct?

Excellente schoonmaak
Excellente schoonmaak
Je schoonmaak online plannen
Je schoonmaak online plannen
Je bestedingsoverzicht online inzien
Je bestedingsoverzicht online inzien
Je schoonmaakkosten online managen
Je schoonmaakkosten online managen