Schoonmaak overdag

Je schoonmaak online zelf regelen

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat de schoonmaak van jouw kantoor overdag kan uitvoeren? Dan ben je aan het juiste adres bij Gom Direct. Wij komen tijdens de werkuren jouw kantoor schoonmaken. Hierdoor worden eventuele problemen rondom vertrouwen vermeden.

Zakelijke schoonmaak overdag die je zelf inplant via het online platform

De schoonmaak van je kantoor kun je prima zelf regelen. Samen met schoonmaakbedrijf Gom Direct. Wij leveren jou de schoonmaakdiensten die je nodig hebt, en niets meer of minder. Op ‘Mijn Gom Direct’ kun je overzichtelijk inzien hoeveel je van je ingekochte schoonmaak voor overdag hebt verbruikt en wat je nog tegoed hebt. Bij ons betaal je nooit teveel, maar altijd precies wat je verbruikt. Bovendien vervalt tegoed waarvoor je hebt betaald bij ons nooit. Wil je een afspraak wijzigen of de opdracht aanpassen? Ook dat kan gemakkelijk via ons online platform.

Onze dienstverlening

We maken een afspraak over de gewenste uren schoonmaak per periode van vier weken. In die uren verzorgen we overdag de schoonmaak van kantoren, specialistische reiniging of sturen we onze glazenwasser langs. Ook leveren wij, indien gewenst, sanitaire artikelen, zoals wc-papier, handdoekjes en andere producten voor een fris toilet. Je kunt van onze dienstverlening gebruik maken in verschillende plaatsen door heel Nederland.

De voordelen van onze dienstverlening

Door ons in te schakel voor de schoonmaak van je kantoor, die wij overdag uitvoeren, profiteer je van meerdere voordelen:

  • Vaste schoonmakers per gebouw, dus je schoonmaker wordt een bekend gezicht
  • Uitgebreide kennis van het schoonmaakvak en hoog opleidingsniveau van de schoonmakers
  • Jarenlange ervaring met schoonmaak en sectorspecifieke kennis
  • Zaken doen met de topspeler Gom voor een online prijs

Je hebt het goed gelezen. Wij zijn onderdeel van Gom, een van de grootste schoonmaakbedrijven in het land. Door ons in te schakelen, doe je zaken met een topspeler die voorop loopt in de schoonmaakbranche, en dat tegen scherpe en transparante tarieven.

Grip op dienstverlening

Bij Gom Direct heeft de klant grip op de totale schoonmaakdienstverlening. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je een tevreden klant wordt. Lukt dit onverhoopt niet? Dan kun je met een opzegtermijn van een maand het contract eenvoudig beëindigen. Wil je ons inschakelen voor een schoonmaak voor overdag of heb je daar vragen over? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier in of bel naar 088-2987131