Over Gom Direct

Schoonmaak. Zoals jij het wil.

Wij zijn ervan overtuigd dat je meer succes hebt in een schone omgeving. En we willen jou hierbij zelf graag de touwtjes in handen geven. Daarom bedachten we Gom Direct: een manier om je zakelijke schoonmaak online te regelen.

Gom Direct is een onderdeel van Gom, een van de grootste schoonmaakbedrijven van het land. Dat geeft je zekerheid. Gom is een solide bedrijf en voorloper in de markt. Daardoor kun je bijvoorbeeld altijd rekenen op een professionele schoonmaker.


'Vroeger was ik alleen maar schoonmaakster. Bij Gom Direct heb ik een aantal trainingen gehad: de basisinstructie schoonmaak, Nederlandse taal en daarna zelfs hostmanship. Nu weet ik precies hoe je mensen leuk begroet en het gevoel geeft welkom te zijn. Dat is op mijn werk ook opgevallen: hun gasten zijn steeds vrolijker!’

Rosa - schoonmaakmedewerkster Gom Direct


Kwaliteit schoonmaak gegarandeerd

Al onze schoonmakers hebben een basisinstructie schoonmaak en nieuwe medewerkers halen binnen een jaar hun vakdiploma schoonmaak. Alle materialen die we gebruiken, zijn professionele schoonmaakmiddelen waarbij milieu- en veiligheidsaspecten gewaarborgd zijn.

Online schoonmaak inplannen

Wanneer we van start gaan, spreken we met je af op welke dagen en tijden we komen schoonmaken. Wil je iets veranderen? Geen punt. Je logt in op Mijn Gom Direct en voert de aanpassingen in of je belt met de klantenservice. Wanneer je minder verbruikt dan was afgesproken, kun je ervoor kiezen om dit als een tegoed te houden of om je geld terug te krijgen. Eenvoudig en transparant.

Schoonmaakkosten

Op Mijn Gom Direct kun je inzien hoeveel van je ingekochte schoonmaak je hebt verbruikt en wat je nog tegoed hebt. Ook kun je hier de factuurbedragen inzien. Om efficiënt te werken, maken wij gebruik van een automatische incasso.