Referenties

Keukencentrum Berkers B.V.Ad van de Meulenreek ⋅ directeur

Wij zijn blij met dit nieuwe label van Gom. Met Gom Direct is er voor ons een schakel tussenuit gehaald die we niet nodig hadden: iemand die vanuit het schoonmaakbedrijf het contract begeleidt. 

Nu we onze schoonmaak zelf online kunnen regelen, gaat alles veel sneller. Bijvoorbeeld de facturatie en eventuele wijzigingen. Het is financieel aantrekkelijker bovendien. En omdat het goedkoper is, hebben we er een dag extra schoonmaak bij geregeld.

Plans & PixelsTara Lansbergen ⋅ mede-eigenaar

Over onze vorige schoonmaakleverancier waren we minder tevreden. Via-via kregen we de tip om eens aan Gom Direct te denken. Dat sprak ons meteen aan. De dienstverlening via Gom Direct gaat heel eenvoudig. Zo hoort het ook vind ik, schoonmaak moet niet ingewikkeld zijn.

Je kunt op de website al checken wat de schoonmaakkosten gaan worden. Die waren trouwens lager dan wat we voorheen betaalden. Een dag later hadden we al contact met Corine, een week later was het schoonmaakcontract rond. We zijn heel blij met Gom Direct. En met onze vaste schoonmaakster die eens per week langs komt.

FlexotelsStéphanie Lamers-Bouhuys ⋅ Manager Buying & Planning

Hiervoor hadden we een ander schoonmaakbedrijf. Daar waren we niet meer tevreden over. Niet over de prijs, niet over de kwaliteit. Via-via kwamen we in contact met Gom Direct. Ze kwamen een praatje maken, boden aan een offerte te maken. En wat denk je? De prijs was hetzelfde als van het andere schoonmaakbedrijf. Ze kwamen er alleen twee keer zoveel voor langs!

Elke week komt Heidi bij ons langs, een uur in de week. Dat is genoeg voor een kantoorpand als dit. Het wordt nu perfect schoongemaakt. Heidi is echt geweldig. Bovendien is het een gezellig type. Ze komt altijd rond half één, dan eet ze eerst een boterham met ons mee. Ook de glasbewassing regelt Gom Direct. Dan is het handig dat je via het portaal je afspraken kunt verzetten of annuleren. Daar hebben we al een keer gebruik van gemaakt, ja.

StihoDimitri van Keulen ⋅ Vestigingsmanager

‘Al enige tijd was er sprake van ontevredenheid over het schoonmaakbedrijf dat we in de arm hadden genomen. Ik ben in contact gekomen met Corine van Gom Direct. We zaten al heel snel op één lijn. Niet alleen qua dienstverlening, maar ook qua representativiteit.

Inmiddels komt Christine van Gom Direct al een tijd bij ons schoonmaken met elke keer weer een aanstekelijke glimlach. Niet alleen wij, ook onze klanten zijn enorm positief over Christine. Haar werk verricht ze zorgvuldig en haar aanwezigheid is super. Wat een enthousiasme, elke keer weer. Klasse!’