Werken bij Gom Direct

Dus je ziet het wel zitten om voor Gom Direct te werken? Terecht. Je kunt bij ons aan de slag op de tijden die je wilt, met het aantal uren per week dat je wilt én in de buurt waar je wilt. Bovendien betalen we je een fatsoenlijk salaris, heb je recht op de collectieve voorzieningen van ons moederbedrijf Gom en krijg je een gratis opleiding.

Wat we van je vragen?

Je moet goed zelfstandig kunnen werken: je doet wat nodig is zonder dat er iemand op je vingers hoeft te kijken. En liefst doe je nog een beetje meer: onze klanten - en wij - vinden het fijn als je opgewekt je werk doet en er verzorgd uitziet. Omdat je overdag werkt op het kantoor van je klant word je onderdeel van zijn team. Dat betekent onder andere dat je zelf met je klant overlegt over wat er die dag van je verwacht wordt. Dat zorgt ook voor afwisseling in je werk. Mooi toch?

Solliciteren

Je kunt bij ons op twee manieren solliciteren:

1. Kijk zelf op de website van ons moederbedrijf Gom of er vacatures zijn die jou aanspreken; 
2. Stuur een open sollicitatie naar klantenservice@gomdirect.nl, dan kijken wij wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

We horen graag van je!


'Vroeger was ik alleen maar schoonmaakster. Bij Gom Direct heb ik een aantal trainingen gehad: de basisinstructie schoonmaak, Nederlandse taal en daarna zelfs hostmanship. Nu weet ik precies hoe je mensen leuk begroet en het gevoel geeft welkom te zijn. Dat is op mijn werk ook opgevallen: hun gasten zijn steeds vrolijker!’

Rosa - schoonmaakmedewerkster Gom Direct